Loc de joaca Bucuresti-Sector 1

Loc de Joaca Copii Sector 1

Loc de joaca Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Loc de joaca Bucuresti-Sector 1: Loc de Joaca Copii Sector 1.

Cauti locul ideal pentru imbogatirea creativitatii, dezlantuirea imaginatiei si manifestarea bucuriei copilului tau? Pogonici te asteapta la Gymboland! Unde fantezia se impleteste cu voia buna, unde zambetele sunt de nelipsit, unde parintii sunt linistiti si copiii fericiti!

Gymboland este locul unde toti copiii sunt fericiti. Cel mai frumos loc unde copilaria prinde contur si imaginatia zburda peste cele mai colorate meleaguri, devenind realitate.

Copilaria, cel mai frumos dar al vietii, isi intinde aripile in taramul fermecat al jocului, construind un curcubeu de sentimente, de povesti fara sfarsit si de amintiri pline de culoare. Ariciul pogonici, ghemul nostru, isi va scutura tepii magici si te va transforma in orice personaj de poveste doresti.

Toate acestea sub bagheta magica protectoare a personalului nostru binevoitor si pregatit, cat si a camerelor de supraveghere ce transmit non stop pe un LCD activitatea din cadrul locului de joaca, pentru ca cei mici sa fie in siguranta si cei mari multumiti si linistiti.

Fiecare petrecere se pliaza pe dorintele si imaginatia sarbatoritilor, iar optiunile pentru a transforma visurile acestora in realitate sunt diverse si nenumarate. Imagineaza-ti, deci, o lume de baloane colorate, care se misca pe ritmul muzicii vesele, cu printi, printese, eroi si magicieni adusi la viata de animatorii nostri talentati, completata prin deliciul savorii unui tort personalizat, pregatit cu atentie si drag.

Toate gata sa gazduiasca distractia necontenita a micutilor petrecareti, intr-o atmosfera ce imbie la invatare prin joc si joaca, alaturi de cei dragi si de veselul arici Pogonici.

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi ingredientele pachetului potrivit experientei voastre minunate si inedite, iar de restul ne vom ocupa noi. Amintirile frumoase impreuna sunt garantate si vor fi impartasite de toti, de la cel mic, pana la cel mare. Totul pentru a construi o lume de nedescris, din al copilariei vis.